Avsaknad av medlemsregister

Medlemsregistret har lagrats via förbundets system ”FRIDA” som föreningen nyttjade för våra medlemmars uppgifter. Samma dag som föreningen uteslöts av förbundet plockades inloggningen bort från portalen och vi kommer inte in i ”FRIDA” mer. Genom detta, blev vi av med hela listan på alla våra medlemmar.
Styrelsen skickade mail till förbundet och bad dem om att översända medlemslistan till oss, men det vägrade Jerker på förbundet att göra med motivation att Försvarsutbildningsföreningen Ystad inte tillhör Försvarsutbildarna mer.

Styrelsen har gått igenom alla inbetalningar som är gjorda via Swish och bankgiro men tyvärr så är det bristfälligt med information där. Vi fattas en hel del uppgifter för att göra en ny komplett medlemslista. 

Därför ber vi er att under följande länk uppdatera era uppgifter så vi kan matcha de som betalt för perioden 2022 och 2023.

Styrelsen har valt att i framtiden nå ut till medlemmar via e-post så vi behöver era uppdaterade uppgifter.

Vi har tyvärr inte resurser och möjlighet att skicka post på traditionellt sätt, därför är det viktigt att vi får den informationen av dig.

Styrelsen